Historie

Lie Blikk AS ble grunnlagt i 1979 av Tor Raymond Lie. Han var den eneste ansatte, og virksomheten dreide seg først og fremst om montering av takrenner. I et nedlagt hønsehus på Tjelta hadde han noen gamle blikkenslagermaskiner. Slik drev han i noen år, og arbeidet tidlig og sent.

Etter hvert flyttet han verkstedet til Klepp. Her ble hans første medarbeider ansatt,  på verkstedet. Etter noen år flyttet den lille bedriften til Oalsgaten i Sandnes. Da startet han også blikkenslagerbutikk og hadde lørdagsåpent. I løpet av årene i Oalsgaten ble det flere ansatte og flere maskiner. Plassen ble for liten og firmaet flyttet til Dreierveien i Sandnes. Her holdt Lie Blikk til i mange år.

Maskinparken vokste, og Lie Blikk fikk plassproblemer også i Dreierveien. Løsningen ble å kjøpe eget bygg i Kvålveien 13.

I 10 år drev Lie Blikk også med ventilasjon, men i 2010 dannet vi selskapet Lie Ventilasjon. I dag er Lie Blikk medeier i Lie Ventilasjon. De holder også til i samme lokalene i Kvålveien 13. Dette ser vi på som en styrke både for oss og for kunden.
 
Lie Blikk er i dag et av distriktes ledende blikkenslagerfirma. Vi har store og gode lokaler med kontorer, lager/butikk og et verksted med en topp moderne maskinpark. Vi har også en egen avdeling på Tau i Breivikveien.
 
Lie Blikk har i dag ca. 40  fast ansatte. Vi er godkjent opplæringsbedrift og tar inn lærlinger kontinuerlig. Vi har sentral godkjenning, er medlem i VBL, Startbank og Nobb.
lie-blikk liggende-logo digital 200px
Kontakt:
Sentralbord: 46 94 00 00
Kvålveien 13, 4323 Sandnes
Org.nr: NO 988 976 849 MVA
post@lieblikk.no
facebook
lie-blikk liggende-logo digital 200px
Kontakt:
Sentralbord: 46 94 00 00
Kvålveien 13, 4323 Sandnes
post@lieblikk.no